Propomed

 9.00

PROPOMED

 

Ovo je proizvod za opće dizanje imuniteta  koji smo namjenili djeci i osobama koje su sklone alergijama i koje zbog toga ne mogu koristiti proizvode sa većim udjelom peluda nego što ga med prirodno sadrži.

 

Radi se o smjesi meda i propolisa. Mješanjem meda i propolisa nastaje smjesa nevjerovatnog okusa, podsjeća na vanila okus. Čak i djeca koja ne žele jesti med ako im poudite propomed kao slasticu lako će ga prihvatiti. Ovo je jedan od proizvoda za koji možemo reći da je jako zdrav a uz to i nevjerovatno ukusan. Ograničenja pri konzumaciji nema, može se konzumirati čajnom žlicom na način da ju se cucla u ustima kao oblizalo, možete i mazati po šniti kruha, a može vam biti zanimljivo i da par čajnih žlica dobro promješate u 1- 2 dl. obične vode, tako ćete dobiti ukusan sok a jačinu soka regulirajte sa dodavanjem još propomeda ili smanjivanjem količine vode kako vam već po okusu bude odgovaralo.  Ako svom djetetu želite kupiti zdravi slatkiš, ovo je odličan izbor.

SKU: 013 Kategorija:
Opis

Proizvodimo ga na način da na 1 kg meda dodamo bočicu propolisa 20 ml, zatim mješamo strojno svaki dan doslovno satima i to ponavljamo danima i danima.To je vrlo važno iz razloga što moramo postići da dođe do isparavanja alkohola koji je korišten pri otapanju propolisa. Pri svakom mješanju dolazi do zapjenjenja smjese (izgleda kao da je puna mjehurića) te stvaranja ogromne površine isparavanja kako bi se riješili već spomenutog alkohola. S obzirom da je proizvod za djecu prisustvo alkohola nije prihvatljivo,te ga se na ovaj način rješavamo.

 

Brojnim istraživanjima je utvrđeno da je propolis prirodni anestetik, antioksidant, antiseptik, antibiotik, da djeluje protiv većine virusa uključujući i virus gripe. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita. Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava, što je mana sintetskih antibiotika.

 

Propolis ima svojstvo da zaustavlja abnormalno razmnožavanje stanica (citostatik) i liječi dobroćudne tumore.
Poznato je da propolis stimulira stvaranje novih stanica i regeneraciju oštećenog tkiva

 

Kao vrhunski aktivni biostimulator, propolis doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta.

 

Kao snažan antioksidant učinkovito djeluje protiv slobodnih radikala, koji se danas smatraju uzročnicima mnogih, pa i najtežih bolesti poput ateroskleroze, katarakte, raka, Parkinsonove i Alzheimerove bolesti. Najnovija istraživanja pokazuju da propolis jača imunološki sustav te ima antikancerogeni učinak

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Propomed”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)