Matična Mliječ

 60.00

MATIČNA MLIJEČ – TONI GUBERAC

 

Na našem pčelinjaku proizvodimo matičnu mliječ na poseban način.

Temeljni cilj nam je održati kvalitetu mliječi upravo onakvom kakva je u pčelinjoj košnici, tj. bez bilo kakve industriske obrade koja može narušiti njen kvalitet.

Matičnu mliječ ne vadimo iz matičnjaka već beremo cijeli matičnjak iz košnice te ga nadopunjujemo do vrha visoko koncentriranom smjesom meda i propolisa te takav matičnjak hermetički zatvaramo vrućim voskom te zatim takav proizvod stavljamo na zamrzavanje.Med i propolis dodani u matičnjak dodatno ga oplemenjuju svojim ljekovitim svojstvima.

 

Proizvod konzumirati na način da se matičnjak u ustima pregrize i iz njega istisne sadržaj te se žvače kao žvakaća guma dok se sadržaj ne apsorbira.Poželjno je što duže žvakati u ustima (ne gutati ) jer želučana kiselina jednim dijelom uništava matičnu mliječ( u praksi se obično jedan dio apsorbira u ustima a jedan dio proguta),.Voštanu čahuru matičnjaka možete progutati ili ispljunuti.Neka vas ne iznenadi kiselkasto ljut okus jer to je okus prave prirodne svježe matične mliječi. a smjesa meda i propolisa će nakon par zagriza ovaj okus razblažiti.

Proizvod je ispitan u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, a  napravljena je i patentna prijava u Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Nema na zalihi

SKU: 012 Kategorija:
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Matična Mliječ”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)