Med u saću

 12.00

Med je savršen proizvod prirode, a u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam. Nektar koji pčele skupljaju iz cvijeća glavni je izvor ugljikohidrata koje pčele pretvaraju u lako probavljivi šećer – glukozu i fruktozu, koji je glavni sastojak meda.

Nevjerojatni biljni sastojci koji se nalaze u medu daju snagu našem imunološkom sustavu. Sirovi med je pun vitamina te ima izuzetno puno minerala koji su vitalni za očuvanje zdravlja, kao što su kalcij, željezo, cink, kalij, fosfor, magnezij, bakar, krom, mangan i selen. Med sadrži aminokiseline, koje su sastavni blokovi prirode. Sirovi med je pun enzima. Enzimi su neophodni za apsorbiranje hrane, obnovu tijela, zdravlje stanica i gotovo sve ostale biološke procese.

Zreli med ne sadrži više od 15% vode, a pčele ga u saću pokrivaju voštanim poklopcima i tako čuvaju od upijanja vlage i kvarenja. Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u lijek gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Pakiranje cca. 400g

SKU: 015 Kategorija:
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Med u saću”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)